Imke van de Ven

Algemeen fysiotherapeut

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Imke van de Ven en ik woon in Schaijk. Ik ben in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeute op de Fontys Hogeschool in Eindhoven.  
 
In 2020 heb ik bij Fysio- Manueeltherapie Tiellemans stage mogen lopen. In mijn laatste leerjaar heb ik op Libra Leijpark stage mogen lopen. Dit is een revalidatiecentra voor kinderen. Na mijn afstuderen ben ik in september begonnen hier in de praktijk. Hier ben ik werkzaam op de dinsdag en donderdag.
 
Wat jullie van mij kunnen verwachten is dat ik met veel enthousiasme te werk ga. Ik houd van een praatje en hoor dan ook graag terug hoe de behandeling is ervaren. Daarnaast heb ik een groot empathisch vermogen en sta ik bekend als een echte aanpakker!
 
Ik kijk er naar uit om onderdeel te mogen zijn van Fysio- Manueeltherapie Tiellemans.
 
Groetjes Imke van de Ven